Bertokoa jan, mundua buruan
EAThink ikas-unitateak Curriculumean kokatzeko gida
Gida honen bitartez ikas-maila eta ikasgai bakoitzean zein ikas-unitate erabili dezakezun erraz identifikatu ahal izango duzu (Ikas-unitateen kodeak eta horietara bideratzeko estekak taularen jarraian topatuko dituzu).
23/ Elikadura ohituren dibertsitatea munduan
24/ Elikagaien merkatu globala
25/ Generoa, ekoizpena eta janari eskuragarritasuna
26/ Zain dezagun ingurumena gure ondorengoentzat
28/ Organikoaren eredu zirkularra
31/ Artisau ogia VS ogi industriala
33/ Nondik datoz jaten ditugun jakiak? Jantokiko elikagaien diagnostikoa
34/ Negutegi hazitegia I: Diseinua
35/ Negutegi hazitegia II: Aurrekontua
36/ Negutegi hazitegia III: Eraikitzea
37/ Baratzetik mundura: Eskola-baratzearen erabilpen didaktikoa Lehen Hezkuntzan
38/ Baratzearen planifikazioa: Eskola-baratzearen erabilpen didaktikoa Bigarren Hezkuntzan
39/ Baratzea martxan jartzen: Eskola-baratzearen erabilpen didaktikoa Bigarren Hezkuntzan
40/ Lurra aztertzen: Eskola-baratzearen erabilpen didaktikoa Bigarren Hezkuntzan